Vibrerande golv för hästarHORSE-TRAINER RELAX är ett unikt sätt att öka blodcirkulationen på ett skönt och avslappnande sätt för hästen, oavsett om det rör sig om rehabilitering efter skador, förberedelse inför arbete eller massage av hästen efter arbetet.

Det är en innovativ produkt, som både kan användas till träning och förberedelse inför tävling eller till rehabilitering efter en skada – den optimala lösningen för din häst.
Maskinen är ett behagligt och avslappnande sätt för hästen att få i gång blodcirkulationen och låta muskulaturen slappna av. Förutom massagen från det vippande golvet behandlas hästens överlinje och rygg med värme från IR-lampor samt varm luft från

Vibrerande golv för hästar

fyra inbyggda fläktar i en solariumdel över hästens rygg, något som ger totalt välbefinnande

• Påskyndar läkningen av skador och minskar återuppträningstiden, samt minskar återhämtningstiden efter tävlingslopp, så att hästen snabbare når tillbaka till sin maxprestation.

• En perfekt lösning för att torka av hästen, antingen efter arbete eller när den görs i ordning inför tävlingar eller lopp.

• Tränar, masserar och bygger upp hästens muskler. Regelbunden användning förbättrar upptagningen av foder och ökar matsmältningen.

• Ger hästen ett ökat välbefinnande