Kenlyns Dream W.F.

Såld Sto, född 2007 (17år)

e. PINE CHIP (US) u. KENLYN HALL (US)

Kenlyn´s Dream W.F. kom till världen den 19 Juni 2007 genom ett akut kejsarsnitt. Hennes mamma Kenlyn Hall blev akut dålig på kvällen & tack vare veterinär Lars Steinvall mfl fick vi behålla en del av våran Kenlyn genom hennes bedårande stoföl. Jag har aldrig sett ett mer perfekt föl än denna och hon kommer för alltid att stanna hos oss. Hennes pappa är den välkända hingsten Pine Chip & morfar är Conway Hall. Bättre stam kan man inte önska sig på en fölunge.

Tack vare vårat fantastiska arabsto Dylora fick hon sig snabbt en fostermamma. Dock hade hon ingen mjölk åt henne så vi har fått flaskmata henne. Man kan inte se på henne idag vid 2 mån ålder att hon är flaskuppfödd och hon beter sig som vilket föl som helst tack vare Dyllans kanonjobb som plastmamma. Vi är så glada i henne och hon är i våra ögon bara PERFEKT!!

Återigen tack till alla för både stöd & hjälp, ett litet plus till Jenny & Emilia som verkligen har ställt upp med matningar!

Pga en misstänkt spricka i kotan har vi i samråd med veterinären bestämt att Kenlyn ska betäckas. Otroligt ledsamt att hon skadade sig då hon visade framfötterna på tävlingsbanan redan som väldigt ung.

Dräktig med Readly Express för föl 2020 !